9 Ekim 2016 Pazar

Boss Kodları metin2 gm

Metin2 Boss Gm kodları, Patron yaratıklar gm kodları; Ork Reisi kodu, Kraliçe Örümcek kodu, Azrail Kodu, Dokuz Kuyruk kodu, Ejderha kodları ve diğer boss kodları. Boss Kodları, Metin2 Boss Kodları: Metin2 patron yaratıkları gm kodları, Metin2 Boss kodları. Mt2 oyununda gm lerin kullanabileceği boss-patron çağırma kodları.

Boss-Patron yaratıkları metin2 de oldukça iyi eşyalar düşüren kesmesi oldukça zor olan patronlardır. Bu yaratıklar oyunda olmazsa olmazlardandır. Boss kodları oyun yöneten gmler için oldukça gerekli kodlardır. Gm kodlarının nasıl çalıştığını bilmiyorsanız Gm kodları nasıl yazılır yazımızı okuyunuz, Daha fazla Gm kodlarına metin2 gm kodları sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Boss Kodları, Boss-Patron Gm kodları
Metin2 Boss Gm kodları, Patron yaratıklar gm kodları; Ork Reisi kodu, Kraliçe Örümcek kodu, Azrail Kodu, Dokuz Kuyruk kodu, Ejderha kodları ve diğer boss kodları.
http://www.metin2pvpserverler.biz/metin2gmkodlari/boss-kodlari-boss-patron-gm-kodlari.html

Boss Kodları, Metin2 Boss Kodları
Boss Kodları, Metin2 Boss Kodları: Metin2 patron yaratıkları gm kodları, Metin2 Boss kodları. Mt2 oyununda gm lerin kullanabileceği boss-patron çağırma kodları.
http://www.pvpserverlar.biz/rehber/gmkod/boss-kodlari-metin2-boss-kodlari.html